Zonnepanelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in onze samenlevering. Steeds meer bedrijven  stappen over op zonne-energie. Dit draagt bij aan het imago van  de  onderneming, is financieel interessant en draagt ook nog eens bij aan een duurzame toekomst.  Naast het profiteren van gunstige regelingen en subsidies ben je als bedrijf ook minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen.

Zonnepanelen worden ook wel pv-panelen genoemd. Beide zijn hetzelfde product. PV is een afkorting van de Engelse term “photovoltaic”. De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Dit zijn cellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Vandaar het woord pv-panelen. Zonnepanelen is een van de meeste duurzame oplossingen voor het genereren van elektriciteit. Zonlicht is onuitputtelijk en de productie van elektriciteit met zonnepanelen veroorzaakt geen uitstoot van CO2.

Als specialist op het gebied van zonnepanelen helpen wij u graag met advies, levering en het plaatsen van zonnepanelen. Onze adviseurs werken uitsluitend met reële rekenmodellen en berekenen graag voor u de investering, opbrengst en terugverdientijd.

Zonnepanelen Leeuwarden

Heeft u vragen?

Pieter Harm Sipma

Pieter Harm Sipma

Projectleider
Telefoon:
E-mailadres:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.