De afdeling regeltechniek van Damstra service en onderhoud is een dienstverlenende projectorganisatie voor het realiseren van regeltechnische projecten in de utiliteit en waterbehandeling.  Eindgebruikers en installatie bedrijven kiezen voor Damstra, omdat wij in staat zijn totaaloplossingen te bieden op het gebied van regeltechniek en gebouw beheersystemen.

Het regelsysteem is het hart van elke installatie, het spreekt dan ook voor zich dat wij deskundige engineers inzetten met ruime ervaring. De medewerkers van de afdeling regeltechniek hebben goede kennis van het ontwerpen en programmeren van alle bekende gebouw beheersystemen.

Regeltechniek

Webbased systemen

Damstra heeft ook veel ervaring met webbased systemen, zoals het KNX-systeem. Met het KNX-systeem kunnen de installaties in de gebouwen met een druk op de knop, en eventueel op afstand,  worden beheerd en gecontroleerd. Dit resulteert in een verhoogde flexibiliteit, veiligheid, economische efficiëntie en gebruiksgemak.

Expert in regeltechniek

Voor storing management, software beheer en onderhoud van bestaande regeltechniek en gebouw beheersystemen kunt u bij terecht bij Damstra.

Heeft u vragen?

Teamleden

John Hofte

Vestigingsleider
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.