Projecten

Renovatie 36 appartementen Hoeklaan Hoogezand

In een omvangrijk renovatieproject heeft Boekema Vastgoed samen met woningstichting Groninger Huis de handen ineengeslagen om 35 appartementen aan de Hoeklaan in Hoogezand een frisse en eigentijdse uitstraling te geven voorzien van de gemakken van deze tijd.

Het project, dat in september 2023 van start ging, omvatte uitgebreide werkzaamheden om de appartementen te moderniseren en te verbeteren. Damstra heeft het project geleid met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Met hun expertise en ervaring hebben ze bijgedragen aan het verlevendigen en moderniseren van de woningen aan de Hoeklaan, waardoor ze voldoen aan de hedendaagse woonstandaarden en comfort.

De renovatiewerkzaamheden omvatten onder meer het upgraden van badkamers, toiletten en keukens, evenals het installeren van nieuwe mechanische ventilatie en CO2-meters. Daarnaast zijn de meterkasten vernieuwd en is er isolatie aangebracht in de bergingen, wat bijdraagt aan een betere energie-efficiëntie van de woningen. Ook is de intercom aangepakt, waardoor de communicatie en veiligheid in het complex zijn verbeterd.

Met de afronding van dit project kunnen de bewoners van de Hoeklaan in Hoogezand genieten van vernieuwde en comfortabele woningen die klaar zijn voor de toekomst.

Projecten

Galerij

Boekema Vastgoedonderhoud Groningen

Boekema werkt dagelijks met het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Hierbij richten zij zich met name op woningcorporaties, vastgoedbeheerders , beleggers, zorg en onderwijs.

Projecten