Nieuws

Onderhoud op maat door Damstra Service & Onderhoud Leeuwarden

Ons team van Service & Onderhoud Leeuwarden heeft onlangs een klant geholpen met een complexe situatie. Bij deze klant zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud van hun installaties. Er ontstond een waterlekkage op de tiende verdieping, die zich een weg baande naar de begane grond, waarbij het water zelfs de hoofdverdeelkast bereikte en kortsluiting veroorzaakte, waarbij twee vermogensautomaten doorbrandden.

De melding kwam binnen om 4:30 uur op een maandagochtend en om 5:00 uur was onze monteur ter plaatse. Samen met de mannen van Multi Tech Service uit Oosternijkerk werd de lekkage onmiddelijk aangepakt en er werden stappen ondernomen om nieuwe vermogensautomaten te bestellen. Gezien de levertijd moest er echter een noodoplossing worden bedacht voor de stroomvoorziening. Er werd overleg gepleegd met de opdrachtgever om te bepalen welke essentiële apparatuur als eerste van stroom moest worden voorzien.

Na dit overleg en een zorgvuldige afweging werd besloten om voor cruciale systemen, zoals liften, koel- en vriescellen en een deel van de verlichting, een tijdelijke noodstroomvoorziening in te zetten. De volgende dag werd opgeschaald naar grotere noodstroomaggregaten om het hele gebouw van stroom te voorzien. Hierdoor kon het hele gebouw weer in bedrijf worden gesteld, inclusief verwarming, warm water en volledige verlichting.

De melding kwam op maandag binnen en op vrijdag van dezelfde week konden we al de nieuwe vermogensautomaten installeren.

Monteur Martijn Troost was een van de eersten ter plaatse en merkte op: “Het is een zeer vervelende situatie voor de klant. Naast de waterlekkage had men ook geen stroom. Dankzij onze snelle interventie hebben we ergere schade kunnen voorkomen, mede omdat we al bekend waren met de installaties.” Multi Tech Service uit Oosternijkerk heeft hierbij een grote rol gespeeld.

Nieuws

Samenwerking met lokale partners

Damstra werkt al jaren samen met Multi Tech Service. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen voor totaaloplossingen voor hun klanten. Dit houdt in dat niet alleen de besturingen, maar ook complete machines worden ontwikkeld.

“Handelsonderneming Venema út Surhûsterfean hat de aggregaten via ús regele en levert. Wy ha regele dat de automaten demonteerd en de reviseerde automaten monteerd binne, neie automaten foar spare regele en levere en natuurlijk samenwurke mei de monteurs fan Damstra om alles klear te krijen” aldus Durk Weidenaar, eigenaar van Multi Tech Service.

Damstra Service & Onderhoud

Bij Damstra Service & Onderhoud ligt de nadruk op het waarborgen en onderhouden van een gezond binnenklimaat voor onze klanten. Hoewel geen enkele installatie honderd procent storingsvrij is, kan regelmatig en goed onderhoud en grondige controle aanzienlijk bijdragen aan het voorkomen van storingen. Benieuwd naar wat Damstra Service & Onderhoud voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met John Hofte, vestigingsleider.

Neem contact op met

Teamleden

John Hofte

Vestigingsleider
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.